Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

Παρουσίαση του βιβλίου Κρις Πινόκιο Νοεμί Αστράκη. Τα Παιδιά του Χρόνου. Η Χώρα της Βροχής.

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου βρεθήκαμε στην παρουσίαση του τέταρτου και τελευταίου βιβλίου της σειράς: Τα Παιδιά του Χρόνου, του Δημήτρη Μαμαλούκα από τις εκδόσεις Κουκουνάρι.

Για μισή ώρα ξαναθυμήθηκα πώς είναι να είσαι ανέμελος, αθώος και αυθόρμητος, κοντά στα αναρίθμητα παιδάκια που καθόντουσαν στα καθισματάκια τους και απολάμβαναν με μεγάλη έκπληξη την κ. Πετιμέζη, τον καθηγητή ηλεκτρονικών Τεν Φίφτι Φίφτι και τον ημιδιάσημο συγγραφέα κ. Τζίμι Ρέιν.
Μια πρωτότυπη παρουσίαση όπου ζωντάνεψαν με μεγάλη επιτυχία κάποιοι από τους χαρακτήρες των βιβλίων Τα Παιδιά του Χρόνου.
Από τις ωραιότερες στιγμές ήταν η ώρα που η καθηγήτρια γαλλικών κ. Πετιμέζη έβαλε το διαγώνισμα (ναι, ναι, πραγματικό διαγώνισμα) σε όλα τα παιδάκια που παρακολουθούσαν με τρομερό ενδιαφέρον ό,τι τους έλεγε.

Είμασταν όλοι καθηλωμένοι, παιδιά, γονείς και φίλοι. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία και πραγματικά αξίζει τον κόπο να ξεφυλλίσετε αυτά τα βιβλία και να τα χαρίσετε στα παιδάκια σας!Υ.Γ. Σημειώστε επίσης ότι τα βιβλία των εκδόσεων Κουκουνάρι τυπώνονται αποκλειστικά και μόνο σε χαρτί που προέρχεται από δάση που καλλιεργούνται για την παραγωγή χαρτιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου